elke nieuwe klant ontvangt 10,- korting op een nieuwe weftset

Home » Flawless double weft extensions

flawless double weft extensions


Het haar

Flawless hair  is van de beste kwaliteit, 100% Remy mensenhaar. Met de hand geselecteerd en behouden van de haarschubben, wordt ons maagdelijke haar specifiek verwerkt om ervoor te zorgen dat de beschermende laag van de haarschubben intact blijft en dat het haar van wortel tot punt in dezelfde richting wijst. Dit zorgt voor een natuurlijke glans en vitaliteit waardoor het haar de hele levensduur klitvrij blijft. Herbruikbaar voor meerdere salontoepassingen, ons Remy-haar kan opnieuw worden aangebracht en gaat vele maanden mee met de juiste nazorg en onderhoud.

Dubbel drawn hair

Het double drawn haar is de ultieme luxe, speciaal met de hand verwerkt om ervoor te zorgen dat het haar allemaal even lang is, wat resulteert in dikker, voller ogend haar vanuit elke hoek. Het maagdelijke haar wordt met de hand geselecteerd en alle kortere haarlengtes worden verwijderd door onze technici, wat een perfect uniform haar garandeert dat in balans is en de illusie geeft van mooi gezond haar.

 

Toepassing

Deze haren zijn van sublieme kwaliteit en kunnen door meerdere technieken bevestigt worden Micro-rings,  vlecht en latechniek , invisible bead techniek. en kunnen meerdere malen hergebruikt worden en ervoor te zorgen dat u uw haar omhoog kunt dragen zonder tekenen van extensions.